Tim Desain

Tim desain profésional, ngalaman dina desain Mats panto pikeun leuwih ti 10 taun. Alus dina gaya béda, ngaliwatan desain, bahan, desain multi-fungsi jeung kreatif, prosés produksi, kualitas digabungkeun jeung practicality, nyieun rupa-rupa gaya, ogé desain ngaropéa sadia.
Kami parantos ngalegaan tim desain kami sareng ayeuna gaduh tim desain profésional khusus pikeun ngembangkeun desain mat sareng doormat énggal pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu béda-béda. jeung kapasitas, kami geus ditambahkeun loba mesin badag papanggih products.We béda bisa ngamekarkeun desain pola karpét urang sorangan, unik, novel, dipikacinta ku customers.In taun panganyarna, urang ogé invested dina mesin percetakan badag, urang bisa ngamekarkeun maranéhna pola sorangan, percetakan urang sorangan, produksi urang sorangan, hiji-eureun pikeun minuhan kabutuhan customer.Tim design Strong, ngabogaan loba registration.As patén sorangan salami anjeun boga gagasan, urang bisa nyieun produk pikeun minuhan sarat Anjeun. gagasan ka désainer urang pikeun nyieun design Anjeun sorangan. Salami anjeun masihan kami sketsa atawa ide, desainer kami bakal ngagambar gambar 3D pikeun konfirmasi, ku kituna anjeun bisa pinuh ngartos naha produk patut muka kapang, atawa y Anjeun tiasa mendakan detil produk anu leungit, ku kituna pikeun ngarobih deui, sareng tungtungna ngarancang produk anu anjeun wareg.
Unggal taun, désainer urang buka rupa paméran pikeun enrich desain produk maranéhanana, sarta ogé tingal paméran produk lianna pikeun manggihan inspirasi nu bisa digabungkeun jeung products.Every taun urang model anyar urang bakal niatna affirmed ku konsumén, sarta ku peers ka niru, urang geus ditiru, pernah saluareun. Urang ogé teu sieun ditiru, sabab urang bakal boga desain hadé waktos salajengna.


waktos pos: 13-09-21