Zhejiang Sanmen Viair Industri

ZHEJIANG SANMEN VIAIR INDUSTRY CO., LTD. diadegkeun dina bulan Agustus 1988. Kami husus dina manufaktur Mats mobil jeung ayeuna jadi salah sahiji ngarahkaset mobil sareng keset panto pabrik di Cina. Produk urang diékspor ka sakumna dunya, sareng pasar utama nyaéta AS, Eropa, Kanada. kami mangrupikeun supplier sababaraha merek terkenal, supermarkét sareng pangecér sapertos Wal-mart, COSTCO, HOMEDEPOT, ROSS, TARGET, AUTOZONE, DG, ALDI, LIDL, METRO, TESCO, Carrefour, Auchan, Michelin, Goodyear, Armor All, Dickies teras salajengna. Viair lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO 9001, Kalayan kerja keras jalma Viair, omzet penjualan kami ngahontal 32 juta dolar AS.

Urang nyetél tim manajemen sorangan pikeun ngadalikeun kualitas ka pangalusna sarta ngahijikeun sumberdaya ka state.Every pangalusna urutan bisa disusud deui ka sumber jeung tujuan unggal bets bahan baku.We geus nyieun tim design urang sorangan, sarta dasarna unggal. bulan urang bakal boga gaya design urang sorangan pikeun sémah ka choose.The gaya shaming anyar anu pohara populér kalayan clients.We bakal neruskeun ngaoptimalkeun manajemén urang jeung innovate produk urang.

Dina taun-taun ayeuna, kami parantos investasi pisan dina alat-alat karpét urang, ngahasilkeun sareng ngarancang karpét tina gaya anu béda ku diri urang sorangan, ku kituna ningkatkeun kamungkinan desain produk. Samentara éta, urang ogé bisa ngadalikeun biaya ku sorangan, ku kituna para nasabah bisa meuli produk kalawan kualitas luhur sarta harga low saloba possible.We ditambahkeun mesin percetakan badag, supaya produk urang leuwih loba pisan, sémah boga leuwih pilihan.

Unggal taun, urang hadir loba paméran domestik, kayaning Canton Fair, DOMOTEX jeung Automekanika, sarta papanggih jeung konsumén heubeul jeung anyar urang negotiate pesenan jeung kasampak ka hareup.
Produk Viair, kualitas luhur, novel rarancangjalma .Viair, sumanget tur profésional. Tikar mobil sareng Tikar, Viair mangrupikeun pilihan profésional anjeun.


waktos pos: 13-09-21