Tentang Kami

TENTANG KAMI

5f03ebdf19466

ZHEJIANG SANMEN VIAIR INDUSTRY CO., LTD diadegkeun dina bulan Agustus 1988. Kami husus dina manufaktur Mats mobil sarta ayeuna jadi salah sahiji pabrik ngarah di China.Our produk anu diékspor ka sakuliah dunya, sarta pasar utama nyaéta AS, Éropa. , Kanada. kami mangrupikeun supplier sababaraha merek terkenal, supermarket sareng pangecér sapertos Wal-mart, COSTCO, HOMEDEPOT, ROSS, TARGET, AUTOZONE, DG, ALDI, LIDL, METRO, TESCO, Carrefour, Auchan, Michelin, Goodyear, Armor All, Dickies teras salajengna. Viair lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO 9001, Kalayan kerja keras jalma Viair, omzet penjualan kami ngahontal 32 juta dolar AS.

Sadaya produk dijieun dina kualitas alus dina 30 taun sajarah jeung departemén ngawaskeun kualitas urang bakal survey kualitas rutin. Urang bakal nyobian pangalusna kami pikeun minuhan sarat anjeun sarta ngalayanan pikeun anjeun.

TIM DESIGN

Tim desain profésional, ngalaman dina desain tikar panto salila 10 taun. Alus dina gaya béda, ngaliwatan desain, bahan, desain multi-fungsi jeung kreatif, prosés produksi, kualitas digabungkeun jeung practicality, nyieun rupa-rupa gaya, ogé ngaropéa. desain sadia.

5f03ebfb7f7a7

SEJARAH PERUSAHAAN

1988
Urang ngamimitian usaha ku ngahasilkeun bantal manik

1992
Urang mimitian ngamekarkeun jeung rancang mobil lanté Mats

1998
Viair janten supplier Wal-Mart pikeun karpét poliéster

1999
Nyiptakeun merek urang sorangan LAILA, sareng janten otorisasi merek terkenal dunya Michelin, Stanley, Disney jsb

2000
Urang mimitian ngembangkeun sarta ngahasilkeun door mat dina taun 2000

2018
Urang mimitian ngembangkeun sarta ngahasilkeun door mat dina taun 2000

SERTIPIKAT

  • 5f50a86f365be
  • 5f50a890c5a67
  • 5f50a85982b76
  • 5f50a88454aee
  • 5f50a8a3a3bbe

PABRIK KAMI

  • 5f50a552616e7

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • 5f50a4d44aaca

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • Zhejiang Sanmen Viair Industry Factory

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • 5f50a5b4a43bb

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • Zhejiang Sanmen Viair Industry Factory

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • 5f50a5c9a6f7d

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • 5f50a5d4e2f08

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • 5f50a5decf4d8

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • 5f50a5e8de177

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • 5f50a5f2d4b59

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • 5f50a50ef00b7

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • 5f50a51ccd91f

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • 5f50a53dc09a4

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • 5f50a55ce913a

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • 5f50a56d8dc19

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • 5f50a58fcc3f1

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • 5f50a59c43368

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • 5f50a532ada62

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • 5f50a577e3599

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • 5f50a581b0761

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • 5f50a5482a99e

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik

  • 5f50a52852af1

    Zhejiang Sanmen Viair Industri Pabrik