Warta

  • 130th Canton fair

    130th Canton adil

    The Canton Fair pikeun kahiji kalina dina tilu awan padeukeut dilaksanakeun sanggeus resumption of offline diayakeun, kahiji kalina pikeun ngamajukeun siklus ganda domestik jeung internasional salaku téma, integrasi online tur offline munggaran dilaksanakeun pikeun kahiji kalina, kahiji kalina pikeun ngayakeun. walungan Mutiara nasional ...
    Maca deui
  • Zhejiang Sanmen Viair Industry

    Zhejiang Sanmen Viair Industri

    ZHEJIANG SANMEN VIAIR INDUSTRY CO., LTD. diadegkeun dina bulan Agustus 1988. Kami husus dina manufaktur Mats mobil jeung ayeuna jadi salah sahiji ngarah mobil mat jeung panto mat pabrik di Cina. Produk urang diékspor ka sakumna dunya, sareng pasar utama nyaéta AS, E ...
    Maca deui
  • Design Team

    Tim Desain

    Tim desain profésional, ngalaman dina desain Mats panto pikeun leuwih ti 10 taun. Alus dina gaya béda, ngaliwatan desain, bahan, desain multi-fungsi jeung kreatif, prosés produksi, kualitas digabungkeun jeung practicality, nyieun rupa-rupa gaya, ogé ngaropéa desain a ...
    Maca deui
  • Domotex Asia Exhibition 2020 In Shanghai

    Pameran Domotex Asia 2020 Di Shanghai

    Maca deui