Kategori produk

TENTANG KAMI

  • ZHEJIANG SANMEN VIAIR

    Diadegkeun dina bulan Agustus 1988. Kami husus dina manufaktur Mats mobil jeung ayeuna jadi salah sahiji pabrik ngarah di Cina. Produk urang diékspor ka sakumna dunya, sareng pasar utama nyaéta AS, Eropa, Kanada. kami mangrupikeun supplier sababaraha merek terkenal, supermarket sareng pangecér sapertos Wal-mart, COSTCO, HOMEDEPOT, ROSS, TARGET, AUTOZONE, DG, ALDI, LIDL, METRO, TESCO, Carrefour, Auchan, Michelin, Goodyear, Armor All, Dickies teras salajengna. Viair lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO 9001, Kalayan kerja keras jalma Viair, omzet penjualan kami ngahontal 32 juta dolar AS.

Produk Diulas

TIM DESIGN

Tim desain profésional, ngalaman dina desain tikar panto salila 10 taun. Alus dina gaya béda, ngaliwatan desain, bahan, desain multi-fungsi jeung kreatif, prosés produksi, kualitas digabungkeun jeung practicality, nyieun rupa-rupa gaya, ogé ngaropéa. desain sadia.