130th Canton adil

The Canton Fair pikeun kahiji kalina dina tilu awan padeukeut dilaksanakeun sanggeus resumption of offline diayakeun, kahiji kalina pikeun ngamajukeun siklus ganda domestik jeung internasional salaku téma, integrasi online tur offline munggaran dilaksanakeun pikeun kahiji kalina, kahiji kalina pikeun ngayakeun. nasional Mutiara Walungan International Trade Forum.
The 130th Canton Fair bakal dilaksanakeun online tur offline sakaligus pikeun lima poé, kalawan 51 wewengkon paméran pikeun 16 kategori products.Among aranjeunna, wewengkon paméran offline nyaeta ngeunaan 400.000 méter pasagi, kalawan usaha brand salaku exhibitors utama, fokus dina nyieun brand. paméran kualitas, promosi siklus ganda domestik jeung internasional; Pameran online bakal ngajaga stan 60.000 aslina tur nuluykeun nyadiakeun hiji gawé babarengan dagang online tur platform bursa pikeun 26.000 usaha jeung buyers global.The Canton Fair, nu dina taun 130th na, bakal tuan rumah upacara bubuka jeung munggaran Mutiara Walungan International Trade Forum.At ayeuna, dina kapamimpinan hasil ngahijikeun Tatar Panitia Pangatur Canton Fair, organisasi paméran adil urang, konferensi sarta forum, pencegahan sarta kontrol wabah, jaminan jasa, warta jeung publisitas karya ieu progressing. lancar.
Urang bakal hadir adil Canton ieu, sarta kami bakal boga 2 stan béda pikeun mat mobil jeung panto mat sakumaha biasa. Mat mobil urang masih boga 4booths jeung nomer stan nyaeta 8.2U17-18, V01-02, sarta panto mat urang boga 2 stan jeung nomer stan nyaeta 16.4B28-29. Kami bakal salawasna di dieu ngantosan datangna anjeun.
Salaku ayeuna sagala pesenan datang ka produksi Cina, urang bakal coba pangalusna kami meunang kasempetan jeung nyieun kualitas urang nangtung kaluar. Sareng kusabab ayeuna sadaya harga bahan baku tetep ningkat, kami bakal ngembangkeun sareng nunjukkeun sababaraha barang ékonomi pikeun ngajaga pasar. Tangtos waktos ieu kami bakal nunjukkeun sababaraha barang sareng desain énggal anu tiasa ngalacak anjeun. Datang pinuh harepan, datang deui pinuh harepan.

 


waktos pos: 28-09-21