3021-3 PVC Car Mats / Tugas beurat karét lanté Mats

Katerangan pondok:

Kode barang: 3021-3
Bahan: PVC
MOQ: 300 Susunan
pangukuran:Mats hareup: 69 x 45 cm; Tikar tukang: 132 x 43 cm


Rincian produk

Tag produk

Kode barang: 3021-3
Bahan: PVC
MOQ: 300 Susunan
pangukuran: Mats hareup: 69 x 45 cm; Tikar tukang: 132 x 43 cm
Fitur: Awét tahan lebu
Ngaran Produk: Mats mobil / Kawajiban beurat lanté Mats pikeun Mobil / Mobil lanté Mats / Sadaya Cuaca lanté Mats
warna: Hideung, kulawu, Tan
OEM: Aya

Fitur:
● Bahan: PVC tugas beurat kalawan karpét
● Nyadangkeun:Anti-slip Nyieun ensures yén Mats tetep dimana anjeun nempatkeun aranjeunna.
● Cocog sareng jinis kendaraan: Mobil Panumpang
● Paket - 3 PCS per set kalawan gantungan jeung kartu sirah
● Warna sadia: Hideung, Gray, Beige
● Gampang motong: Cocog jeung paling Jenis Mobil, Van, SUVs & Treuk


  • saméméhna:
  • Teras: