1120S Karpét Car Mats / Karpét lanté Mats pikeun Mobil

Katerangan pondok:

Kode barang: 1120S
Bahan: Karpét
MOQ: 300 Susunan
pangukuran:Mats hareup: 62 x 41,5 cm; Tikar tukang: 41,5 x 28 cm


Rincian produk

Tag produk

Kode barang: 1120S
Bahan: Karpét
MOQ: 300 Susunan
pangukuran: Mats hareup: 62 x 41,5 cm; Tikar tukang: 41,5 x 28 cm
Ngaran Produk: Karpét Car Mats / Karpét lanté Mats pikeun Mobil / Car lanté Mats / Sadaya Cuaca lanté Mats
warna: Hideung, kulawu, Tan
OEM: Aya

Desain gagasan ti raindrop pencét dina mat hareup ngajadikeun lanté mobil mat Sigana fashion jeung cocog pikeun sakabéh wahana dua-kompartemen. AS ukuranana hareup dina 24,4 ku 16,3 inci, sarta ukuran pungkur dina 16,3 ku 11 inci, nu ukuranana bit leutik batan hiji normal.
SET OF 4 - Universal pas pikeun set 4 pakét kalebet, dua tikar lanté payun sareng dua tikar lanté pungkur. Sampurna cocog sareng tampilan interior anjeun, fleksibel pikeun nyocogkeun kontur lantai anjeun.
Karpét nyaéta kanyamanan sareng lemes sareng gampang pikeun ngabersihan kokotor sareng nyerep cai dina dinten hujan. Nyanggakeun tina mat ieu kalawan sababaraha nibs saeutik dina jangkungna luhur sarta kuat bisa anti dieunakeun ku kituna moal gerak dina mobil anjeun nalika nyetir, éta kaamanan.


  • saméméhna:
  • Teras: