3092 PVC Car Mats / Tugas beurat karét lanté Mats

Katerangan pondok:

Kode barang: 3092
Bahan: PVC
MOQ: 300 Susunan
pangukuran:Mats hareup: 72 x 50 cm; Tikar tukang: 40,5 x 33 cm


Rincian produk

Tag produk

Kode barang: 3092
Bahan: PVC
MOQ: 300 Susunan
pangukuran: Mats hareup: 72 x 50 cm; Tikar tukang: 40,5 x 33 cm
Fitur: Awét tahan lebu
Ngaran Produk: Mats mobil / Kawajiban beurat lanté Mats pikeun Mobil / Mobil lanté Mats / Sadaya Cuaca lanté Mats
warna: Hideung, kulawu, Tan
OEM: Aya

Fitur:
● Ukuran Standar - Mats hareup: 72 x 50 cm, Mats Rear: 40,5 x 33 cm; Cocog Pikeun Kalolobaan Mobil, Treuk, SUV sareng Van
● Paket Kit Ngawengku - 2 Mats hareup, 2 Mats pungkur
● beurat-tugas 4-sapotong set tina hareup jeung tukang lanté Mats; ngajaga lanté kendaraan tina leutak, salju, kokotor, tumpahan, sareng seueur deui
● Dijieunna tina kandel kandel, fléksibel nu bends gampang; ridges jeung alur jero éféktif ngandung kokotor jeung lebu
● Desain non-skid moal dieunakeun atawa geser sabudeureun di lantai; cleans gampang jeung cai
● Trimmable - Dirancang jeung motong Garis. Bisa Dipangkas ku Gunting pikeun Nyocogkeun Kandaraan Anjeun

DSP: item 3092 pikeun 4PC PVC mobil floor mats.it's a rélatif luhur-grade Car Mats sets.This 4-sapotong set ngawengku 2 tikar lanté hareup jeung 2 floor Mats pungkur, Mats mobil PVC ieu pastikeun wahana Anjeun Sigana alus salaku dinten anjeun ngagaleuh éta sareng jaga interior disiapkeun pikeun unsur-unsur sareng ditangtayungan tina karusakan sareng Mats Lantai Mobil Universal Fit Universal Black Heavy-Duty ieu., Sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun lapisan panyalindungan anu diperyogikeun antara lantai kendaraan anjeun sareng budak anjeun, piaraan, alat olahraga sareng sadaya sumber kacilakaan sareng kekacauan sapopoé anu tiasa ngarusak interior kendaraan anjeun. Dijieun tina bahan beurat-tugas, unggal mobil mat dirancang kalayan karpét removable ngagabungkeun jeung non-slip permukaan PVC, nyegah slush, hujan es, hujan, leutak sarta leuwih ti nyebarkeun kana wewengkon sabudeureun. vehicle.Whether anjeun ngajalankeun mobil, treuk atawa SUV, desain serbaguna tina Mats mobil ieu bakal nyieun basajan, instalasi bébas stress. Ngan lebetkeun aranjeunna dina tempatna, ngajamin kasalametan nyetir.


  • saméméhna:
  • Teras: