CR007 Doormat / Karét Door Mat / outdoor Mat

Katerangan pondok:

Item produk: CR007
Bahan: tonggong karét
warna: Hideung, beige, kulawu, burgundy, biru, kopi, beureum
ukuran: UKURAN 40 X 60 CM, 45 X 75 CM, 60 X 90 CM


Rincian produk

Tag produk

Item Produk CR007
Bahan: tonggong karét
warna: Hideung, beige, kulawu, burgundy, biru, kopi, beureum
Ukuran UKURAN 40 X 60 CM, 45 X 75 CM, 60 X 90 CM
Palabuhan: NINGBO
Audit: BSCI
OEM: Narima

Ru lingkunganbber dijieun polipropilén panto mat kalawan wates, nu mangrupa pamakéan alus keur indoor na outdoor. Éta kualitasna alus sarta durability, bahan lawon bisa tetep Uap, kokotor, lebu jeung leutak kaluar ti imah anjeun. mat multiguna ieu awét sarta ngagem - tahan jeung bahan nu ensures yén warna moal luntur.

Kalayan wates karét tiasa ngajaga kokotor kana mat sareng henteu kaluar sareng ngajaga bumi anjeun beresih. Ogé éta masing-masing kudu diberesihkeun, enteng beresih, vakum leungeun, sasapu ku sapu, atawa ngocok off.

Leuwih ukuran sadia, 15,7x23,6 inci, 17,5x29,5 inci, 23,6x35,4 inci.


  • saméméhna:
  • Teras: